Over deze titel

Dorine Smilde

Auteur | Trainer

Bezield samenwerken. Vanuit je hart échte waarde creëren. Elke dag met plezier aan het werk. Met elkaar bouwen aan krachtige resultaten. Of je nu samen op kantoor zit of ieder vanuit huis aan het werk bent.

Voor de meeste teams is dit een utopie. Ver verwijderd van de dagelijkse realiteit. De waan van de dag regeert. Deadlines, afstand, stress en gedoe tussen collega’s.

Het kan zo anders. Feeling voor bezieling leert je in acht stappen hoe bezieling begint bij jezelf, van binnenuit. Van daaruit maak je de verbinding met je team. Met de unieke COCKTAIL-methode word je hierbij stap voor stap begeleid. Van een eerste scan om te ontdekken in hoeverre je al bezield bent, tot concrete stappen en oefeningen hoe je samen een bezield team creēert. Feeling voor bezieling bevat een flinke dosis aan inzichten en oefeningen om direct in de praktijk toe te passen.

Wat zeggen lezers?

 • Dit boek enthousiasmeert gelijk. Het geeft je met alle oefeningen en sprekende voorbeelden inzicht in je eigen denken en doen en daarmee in je omgang met de ander. Dit boek helpt je jouw bezieling in je werk verder te te laten groeien en om te zetten in het goede handelen, met wie je ook samenwerkt.
  Het tilt elk team(-lid) naar een hoger plan, ook elke ZZP-er trouwens!

  M. van Hout
 • Mooi en fijn geschreven. Met veel practische voorbeelden. Goed voor bewustwording!

  A. Graat
 • Heldere, praktische vertaling van een mooi en wellicht minder tastbaar onderwerp. Inspirerend boek om regelmatig naar terug te grijpen.

  M.J.A.W. van Eck