Over deze titel

Linda Dronkers

Auteur | Coach

Wat als alles mogelijk is? Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Hoe zou het zijn als jij jouw geluk en succes kunt sturen? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

Dit boek geeft je de wetenschappelijke onderbouwing waarom de manier waarop je denkt, praat, droomt en voelt, bepaalt hoe jouw leven eruitziet. Aangevuld met veel praktische tools om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Je leert:
– hoe kwantumfysica verklaart waarom jij veel meer impact op je leven kunt hebben.
– hoe jij precies kunt doen wat jij leuk vindt en daar ook nog eens goed geld mee kunt verdienen.
– hoe jij jouw droomman of -vrouw en een droomrelatie kunt aantrekken en behouden.
– hoe jij al je dromen kunt waarmaken!

Wat zeggen lezers?

 • Een eye-opener! Een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de wondere werelden van kwantumfysica en het brein en hoe die twee ons leven beïnvloeden. Door de toegankelijke manier van schrijven en de praktische toepassing kun je direct zelf aan de slag! Doen!

  Mark Tigchelaar, auteur van Focus AAN/UIT
 • Dit boek was exact wat ik nu nodig had. Ik kom zelf bij een systemisch coach die het steeds heeft over “patronen” en “programmeringen” en waarom de eerste zeven jaar in je leven zo belangrijk zijn. Natuurlijk geloof ik dit allemaal wel maar ik word toch graag over de streep getrokken met een wetenschappelijke onderbouwing. Ik ben een IT’er het moet bij mij dus een 1 of een 0 zijn en er moet een bepaalde logica achter zitten die ik kan snappen. En dat is exact wat dit boek mij heeft gebracht. De wetenschappelijke onderbouwing van hetgeen ik wel wist maar nog niet echt kon begrijpen.

  Marin H.
 • Dat de manier waarop je denkt, praat en handelt invloed op je leven heeft was mij bekend, maar de schrijfster is erin geslaagd om op een zeer leesbare manier een wetenschappelijke onderbouwing te schrijven van dit gegeven. Naast de wetenschappelijke onderbouwing geeft Linda Dronkers-Steijn zeer laagdrempelige tools om er zelf mee aan de slag te gaan en je leven daadwerkelijk op een positieve manier te veranderen.
  Ik had dit boek graag 30 jaar eerder gelezen.
  Een echte aanrader, ook voor mensen die al heel gelukkig zijn.

  Lotte Peijsen
 • In beeld