Over deze titel

Evert Hatzmann

Auteur | Trainer

Of het nu een functioneringsgesprek, een voortgangsgesprek of een bilateraal overleg wordt genoemd, dat maakt niet uit. Als medewerker sta je sowieso vóór aanvang al met 0-1 achter.
Enkel en alleen omdat niet jij maar je manager een dergelijk gesprek eerst voorschrijft en vervolgens leidt. En jou dan wel even gaat vertellen wat hij of zij van jouw functioneren vindt.
Dat kan anders.

Met de tips, tricks en tools in Houd je Feedback! pak je voortaan zelf de regie op het verlagen van je motivatiekillers en op het verhogen van je motivatiekicks. Simpelweg door eerst voor jezelf vast te stellen hoe je scoort op de factoren van werkgeluk. Om met de uitkomst daarvan onder je arm het Goede Gesprek met je manager aan te gaan over waar het werkelijk om gaat: je huidige en je toekomstige werkbeleving!

En daar aansluitend met hem of haar verbeterafspraken over te maken. Om als een echte ‘eindbaas’ van een 0-1 achterstand te komen tot een win-win situatie.

Wat zeggen lezers?

 • We kennen allemaal het gevoel “is dit nu het werk wat ik leuk vind en haal ik hier mijn voldoening nog wel uit”. Krijg ik (weer) dat kloteklusje te doen terwijl je zelf denkt dat je meer in je mars hebt. Hoe kom je daartoe?
  Weet je eigen competenties en eigenschappen, benoem je motivatie-kicks en motivatie-killers, leer het verschil tussen effectiviteit en efficiëntie. Neem dit alles mee in de job-reflector en neem de leiding in het Goede Gesprek met je leidinggevende.
  Het is nu beschreven op een toegankelijke manier, Reflectie Op Z’n JanBoerenFluitjes met vooral “to do’tjes” om te investeren in jezelf en het beste eruit te halen.

  Doe er je voordeel mee en houd je feedback (niet voor je).

  M. Boer
 • Met dit boek heb ik de “munitie” verkregen om mijn werkplezier op constructieve wijze bespreekbaar te maken. Evert Hatzmann noemt herkenbare struikelblokken met betrekking tot werk en organisatie. Hij draagt daarvoor ook zeer bruikbare deeloplossingen aan (“deel” want je moet het uiteindelijk natuurlijk wel zelf doen). Het is een heel toegankelijk boek en met veel humor geschreven: 5 sterren!

  M. Assenberg
 • In beeld