Over deze titel

Sanne Lichtendahl

Auteur | Innovatiestrateeg

Joey Gonesh

Auteur | Innovatiestrateeg

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg? Maar vind je jezelf niet creatief? Dan hebben we nieuws voor je. Je barst van de creativiteit en innovatiekracht. Echt! Wat je nodig hebt, is een boost van jouw creatief zelfvertrouwen. En dat kun je zelf ontwikkelen.

Innovatie gaat te vaak over ingewikkelde processen, nieuwe technologie en dikke portemonnees. Maar dan mis je een cruciaal inzicht. Elk innovatief idee ontstaat in één individueel brein. Het creatieve proces dat volgt, voelt als een onvoorspelbare emotionele reis. Met in de hoofdrol: Bert, jouw interne criticaster die schreeuwt ‘Stop er maar mee!’.

Laat je inspireren door de persoonlijke creatieverhalen van een cabaretier, interieurontwerper, arts, kunstenaar, dj en verschillende ondernemers. Met de inzichten uit dit boek en de oefeningen uit het ERNIE-model ontwikkel jij jouw creatieve zelfvertrouwen. Zo word je… Innovatie de baas