Over deze titel

Hans van Breukelen

Topkeeper | Inspirator

Benno Diederiks

Auteur | Coach

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat. Doe dat dan ook, zegt personal coach Benno Diederiks in Maak je comeback. Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario’s. Want er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij.

Maak je comeback geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

De opbrengsten van dit boek worden geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker. www.supportcasper.nl

Maak je comeback stond meer dan 60 dagen op nummer 1 van de bestsellerlijst van Managementboek en is het beste verkochte managementboek van 2019. Het boek was ook genomineerd als Managementboek van het jaar 2018. De auteurs kregen aandacht bij Managementteam, Spijkers met koppen, Tijd voor Max, Omroep Brabant en meerdere radiozenders en podcasts.

Wat zeggen lezers?

  • “Leest als een trein”

    M. van Andel
  • “Open en eerlijk”

    Y van Delft
  • “Hervinden van je natuurlijke kracht”

    M. de Laauw
  • In beeld