Over deze titel

Esther Teeuw

Auteur | Coach 

Werk moet energie ópleveren!

Weet jij ook zeker dat je nóg meer in je hebt? Je wilt echt goed leidinggeven maar hoe blijf je ontspannen onder alle druk? Hoe maak je impact zonder duwen? Kies je voor steeds harder werken, dan gaat dat ten koste van jezelf. Dan lig je eraf op vrijdagavond: te veel werk, koffie en wijn – te weinig slapen, sporten en lachen. Dat houd je niet vol. En het is ook niet nodig!

Meer impact met fysiek leiderschap

Volgens executive coach Esther Teeuw heeft elke succesvolle leidinggevende binnen een paar jaar een yogamat onder de arm. Want de sleutel ligt in je lijf: daar vind je extra energiebronnen die je kunt aanboren. Zodat je leidinggeeft met meer energie, plezier én impact. Dat is Fysiek Leiderschap. Niet zweverig maar juist praktisch laat Managers op het matje zien wat je kunt doen om mentaal en fysiek in topconditie te zijn. Alleen dan kun je ook anderen laten excelleren in hun werk en je impact blijvend maken. Hoe succesvol je ook bent, nog succesvoller word je als je je blik naar jezelf durft te verleggen. Er is zoveel te winnen, waar wacht je nog op?

Drs. Esther Teeuw [1971] is psychologe en executive coach met 25 jaar ervaring als leidinggevende. Ze staat zelf inmiddels bijna 20 jaar op de mat en is sinds 10 jaar yogadocente. Managers op het matje combineert haar liefde voor yoga met haar passie voor leidinggeven.

Wat zeggen lezers?

  • Managers op het matje is een zeer toegankelijk ‘handboek’ voor managers en coaches en in feite voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, van zichzelf en van anderen.

    A. Suorsa
  • Dit boek past in de tijd waarin we leven: een jachtig bestaan waarin we vinden dat er veel moet. Dit boek kan helpen om meer in balans te komen en je duurzame impact te vergroten. Op basis van de titel is het in eerste instantie geschreven voor managers, maar als je wil werken aan persoonlijk leiderschap maakt het niet uit of je die functie al dan niet vervult: ook in dat geval bevat dit boek bruikbare ideeën en tips.

    F. Doornbos
  • Het boek dat je iedere manager en professional gunt te lezen! Oefenen met vertragen en echt contact maken heeft me nu al waarde opgeleverd. Managers op het matje gaat met je aan de slag, van buiten naar binnen of wanneer het beter bij je past van binnen naar buiten. Het helpt je in een snel veranderende wereld aan een echt bewustzijn van je eigen lijf.

    F.S. Geuze
  • In beeld