Over deze titel

Lian van Ark-Swinkels

Auteur | HR-consultant

Wat hebben een CliniClown, meubelmaker, uitvaartverzorgende en toiletjuffrouw met elkaar gemeen? Dat ze hiervoor totáál ander werk deden!

In dit boek vind je veertien moedige en rake verhalen over het maken van een carrièreswitch. Kriskras door leeftijden, opleidingsniveaus en vakgebieden heen. Wat ging er vooraf aan het moment waarop ze dachten: Ik ga het gewoon doen?

De één switcht na dertig jaar lang ongelukkig te zijn geweest in haar baan, de ander doet gewoon en belandt in allerlei avonturen. De geïnterviewden vertellen hun eerlijke verhaal: het halleluja-stuk dat we vaak aan de oppervlakte meekrijgen én hun onzekerheden, heftige gebeurtenissen en beren op de weg. Brengt hun nieuwe loopbaan wat ze ervan gehoopt hadden? Wat zijn de ingrediënten voor een carrièreswitch?

Lian van Ark-Swinkels geeft je géén one-size-fits-all stappenplan en vertelt je voor de verandering eens niet wat je zou moeten doen. Ze geeft je wel inspiratie, tips van de ervaringsdeskundigen en coachende vragen voor je eigen loopbaanonderzoek.