Over deze titel

Marieke Buijsse-van der Heijden

Auteur | Natuurcoach

Je hoofd loopt over en je lijf zit vol spanning. Je voelt je kwetsbaar en onzeker. Het zat er al langer aan te komen maar je wilde er niet aan toegeven. Of misschien heb je het genegeerd en kwam het als een donderslag bij heldere hemel. Maar op een dag kon je er niet langer omheen: werken ging niet meer en je ziekmelden was de enige optie. Nu zit je thuis en voel je hoezeer je de periode hiervoor uit balans bent geraakt. En je hebt geen idee hoe je ooit weer je oude, energieke zelf zal worden.

Dit boek kan je daarbij helpen. In Natuurlijk weer aan het werk word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep vanbinnen zijn we allemaal rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol. Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie terug kunt keren op de werkvloer.

Met praktische oefeningen, eenvoudige maar rake woorden en de natuur die als een constante rode draad door het boek loopt, leer je je weer met de natuur en je eigen ware natuur te verbinden.

Wat zeggen lezers?

 • Een heerlijk boek. Het leest fijn. In eerste instantie geschreven voor mensen die vastlopen in hun werk. Maar ik vind het voor iedereen geschikt in deze roerige tijden. De snelle maatschappij en transformatie waar we inzitten. Als je hoofd vol zit… je spanning oploopt, hoe fijn is het dan om te ontspannen met de kracht van de natuur. Marieke geeft veel tips en oefeningen. Ze schrijft open en eerlijk over zichzelf.

  Jolanda Dam
 • Wat een inspirerend boek! Marieke geeft je praktische oefeningen om op een makkelijke manier, via je zintuigen, contact te maken met de natuur en daarmee met je innerlijke zelf. Veel mensen weten natuurlijk al lang dat de natuur heelt, inspireert en nieuwe energie geeft, maar door deze oefeningen kun je hier nog effectiever mee aan de slag. Marieke beschrijft ook heel open over haar eigen ervaringen waardoor het boek zeker niet belerend is, maar je het gevoel hebt samen op pad te zijn. Ik heb ook de workshop bij Marieke gevolgd om een aantal oefeningen alvast in de praktijk te ervaren. Als je vooral in je hoofd zit, even het contact met je innerlijke stem kwijt bent, en op zoek bent naar rust, dan is dit boek zeker een aanrader!

  Jacqueline Akkermans
 • Zeer fijn helpend boek. Niet alleen toepasbaar bij reïntegratie maar ook in het dagelijks leven. Om de rust in jezelf én jezelf weer terug te vinden. Ik denk dat dit boek bij heel veel mensen helpend kan zijn in de stressvolle tijd waarin we nu leven om zo weer tot jezelf te komen. Ik heb door het boek mijn innerlijke rust en mijn hartwarmte weer gevonden. Ik kijk nu positiever naar het leven en de beren op de weg steken nu over in plaats van dat ze blijven zitten.
  Het boek leest lekker weg met fijne, makkelijke uitvoerbare oefeningen. Aanrader!

  Elleke Bes
 • In beeld