Over deze titel

Erwin Frunt

Auteur | Ondernemer

Hendrik Stiksma

Auteur | Manager

Ondernemers zijn snelle jongens die alleen maar om geld geven.
Managers houden van spreadsheets en risico’s vermijden.
Toch?

In ‘Ondernemers vs managers’ gaan ondernemer Erwin en manager Hendrik de strijd en het gesprek aan. Over de bekende clichés, verschillen en overeenkomsten tussen managers en ondernemers. Wie wint? Maar ook: wat kunnen ze van elkaar leren en waar vullen ze elkaar aan?

Ondernemers vs managers biedt:
– Talloze interviews met bekende en minder bekende ondernemers én managers. Werkzaam bij grote en kleine bedrijven, jonge pioniers en ervaren rotten. Zoals Jacco Vonhof (MKB-Nederland), Ineke Kooistra (The Works), Hans Kazàn (entertainer), Marco Aarnink (Print.com), Laurens Simonse (Team Rockstars IT en Ton Hillen (Heijmans).
– De laatste inzichten over ondernemers en managers uit de (arbeids)psychologie en academisch onderzoek.
– Het definitieve antwoord op de vraag of je zelf meer ondernemer of manager bent (en of het dus tijd is eindelijk het roer om te gooien) – inclusief unieke test!

Volg Erwin en Hendrik in hun scherpe discussies en onderzoek. Lees de persoonlijke interviews met zowel managers als ondernemers en lees wat beiden van elkaar kunnen leren en wie uiteindelijk als winnaar uit de strijd komt.

Wat zeggen lezers?

  • Leuk geschreven boek met herkenbare maar ook grappige conclusies aan de hand van gedegen onderzoek! Erwin en Hendrik nemen je mee in hun gedachtengangen en schuwen het niet elkaar het vuur lichtjes aan de schenen te leggen. Mooi voor onder de Kerstboom!

    J. Hendriks
  • In beeld