Over deze titel

Ketty Lollia

Auteur | Coach

Wil jij ook die fantastische auto kunnen kopen? Of dat mooie huis met een zwembad? Kom je steeds geld tekort aan het eind van de maand? Streef je al een tijdje naar meer grip op je inkomsten en uitgaven? Misschien mis je dan de juiste kennis en vaardigheden om het net even iets anders aan te pakken. Iedereen wil leven zonder financiële zorgen. En dat kan! Voel je vrij reikt je een stappenplan aan naar emotionele en financiële onafhankelijkheid.

Tijdens het lezen (en het doornemen van het gratis werkboek op internet) leer je alles over geld verdienen, belasting betalen, ondernemen, sparen, beleggen en vooral: anders consumeren. Maar allereerst helpt dit boek je bij het verhogen van je emotionele intelligentie en geeft het je meer inzicht in jezelf en je verwachtingen. Zo leer je de mindset en de vaardigheden beheersen die jou financieel én emotioneel tot een rijker persoon kunnen maken.

Voel je vrij en pak je koffer, want je reis naar emotionele en financiële onafhankelijkheid begint nu!

Wat zeggen lezers?

  • ‘Dit boek van Ketty biedt je houvast om emotioneel en financieel leiderschap te ontwikkelen en daarmee de beste editie van jezelf te worden.’

    Tanja Jadnanansing (manager, mentor, oud-Kamerlid)
  • ‘Een stappenplan naar (meer) vrijheid’.

    T. Perk
  • In beeld