Over deze titel

Lieke Bezemer

Auteur | Happyologist

Als het goed gaat met je werknemers, gaat het goed met jouw bedrijf. Gelukkige medewerkers die doen wat bij ze past, leveren namelijk aantoonbaar betere resultaten. Ze zijn gezonder, betrokkener, gemotiveerder en innovatiever dan minder gelukkige medewerkers.

In dit praktische boek wordt duidelijk wat jij als HR-professional of manager kunt doen om aan de slag te gaan met werkgeluk. Aan de hand van het Klaver 4-model word je met diverse tools begeleid bij het implementeren van werkgeluk in jouw organisatie. Dit model geeft inzicht in de vier pijlers van werkgeluk (betekenis, talent, vrijheid en relaties) en laat bovendien zien wat dit betekent voor ieder niveau in de organisatie (organisatie, team en individu).

Naast theorie, overdenkingen en tips bevat dit boek ook diverse praktijkvoorbeelden van onder andere Tony’s Chocolonely, Hutten Catering, Experius, Incentro en Great Place to Work. Het voorwoord is geschreven door Paul de Blot SJ, honorair hoogleraar Business Universiteit Nyenrode.

Wat zeggen lezers?

  • “Werkgeluk werkt! biedt praktische handvatten om direct binnen jouw organisatie met werkgeluk aan de slag te gaan.”

    Janine Vos, CHRO Rabobank
  • “Dat werkgeluk werkt, bewijzen onze medewerkers iedere dag en wordt prachtig weergegeven in dit boek.”

    Bob Hutten, Directeur Hutten Catering
  • In beeld