Over deze titel

Jikkie Has

Auteur | Coach

Wil je je ambities en doelen waarmaken, maar houdt ‘iets’ je tegen? Twijfel je of succes voor jou weggelegd is? Voel je hierdoor een kloof tussen je ambities en de dagelijkse praktijk? Hoe ga je (weer) in jezelf geloven en kom je daadwerkelijk in actie?

’Zakelijk zelfvertrouwen – Durf succesvol te zijn’ geeft heldere antwoorden en praktische handvatten om je ambities waar te maken. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de psychologie en gedragswetenschappen, aangevuld met praktische ervaringen en persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hun ambities hebben waargemaakt. Na het lezen van dit boek weet je precies wat je moet doen (en laten) om met zakelijk zelfvertrouwen je ambities waar te maken. Laat je niet langer tegenhouden; durf succesvol te zijn!

Wat zeggen lezers?

  • Jikkie geeft in hele vlotte en heldere taal praktische tips hoe jij hiernaartoe kunt groeien. Lees daarom dit boek!

    Elske Doets - CEO en Zakenvrouw van het jaar 2017
  • Eigenlijk zou iedere vrouw dit boek in de kast moeten hebben staan!

    Simone Middel – ondernemer en loopbaanadviseur
  • Jikkie heeft een praktisch en goed onderbouwd boek geschreven op een belangrijk thema voor vrouwen (en mannen): zelfvertrouwen. Door het lezen en het actief verwerken van de tips uit het boek, hoop ik dat je jouw belemmerende overtuigingen kunt loslaten en je al jouw ambities gaat realiseren!

    Prof. Dr. Josette Dijkhuizen
  • In beeld