Over Stella de Jager

Stella heeft de vierjarige opleiding voor boekhandel en uitgeverij gedaan en daarna Nyenrode. Ze heeft 16 jaar ervaring als uitgever bij grote uitgeefconcerns, zoals NDC/VBK en De Telegraaf. Na een MBA crossmedia ontdekte zij haar ware passie: auteurs helpen om hun gedachtegoed zichtbaar te maken aan het juiste publiek. Stella is oprichter van en uitgever bij S2uitgevers.

Over Noor Lotstra

Noor heeft toegepaste communicatiewetenschappen (Universiteit Twente) en marketing (Vrije Universiteit) gestudeerd. Zij is een ervaren uitgever met een achtergrond in marketing, sales, product management, coaching, creativiteit en innovatie. Ze wordt gelukkig van het begeleiden van auteurs van concept naar product en marketingstrategie. Noor is een kei in tot de kern komen, chaos creëren en daar vervolgens weer orde in scheppen om zo de beste resultaten te realiseren.

Franchise

S2uitgevers is een franchise-uitgeverij. Ben jij een ervaren uitgever, wil je zelf ondernemen maar wel als onderdeel van een groter geheel? Neem dan contact op met Stella.

S2uitgevers is aangesloten bij